Free Web Counter Minivator 950 Plus
Minivator 950 Plus  

De Minivator 950 Plus is een traplift welke geschikt is voor trappen met bovenaan een bocht van 90.

De traplift gaat op het rechte gedeelte iets verder omhoog dan het rechte gedeelte van de trap, zodat hij op de juiste hoogte komt ten opzichte van de overloop. Middels een automatisch uitklapbaar platform wordt vervolgens de afstand overbrugt tot de overloop, zodat u met een paar stappen op de overloop staat.

De rail van de traplift is smal en wordt gemonteerd op de treden. De rail ligt dicht bij de rand van de trap, zodat de trap vrij blijft voor andere gebruikers.

De Minivator 950 is compact in ontwerp en wanneer de traplift niet in gebruik is, kan deze worden ingevouwen zodat hij minimale ruimte inneemt bij de trap en in de hal.

Alle Minivator trapliften werken op een batterij (accu), zodat ze zullen blijven werken in het geval van een stroomstoring. De batterij wordt continu opgeladen vanuit de netvoeding. De Minivator 950 laadt zich op ongeacht het punt van de rail waar hij zich bevindt. Dit betekent dat de traplift kan worden geparkeerd op elk deel van de rail, wanneer hij niet in gebruik is.

 

De Minivator 950 is zeer eenvoudig in gebruik. De traplift wordt beveiligd door een sleutel. Zodra hij van het slot af is, kan via de bedieningsknop de traplift bestuurd worden. De bedieningsknop kan zowel op de linker- als op de rechterarmleuning worden geplaatst.

Bij aankomst bovenaan de trap kan de stoel in de richting van de overloop gedraaid worden, zodat u veilig en gemakkelijk van uw stoel kunt op- en afstappen.

Optioneel:    

elektrisch draaibare zitting, elektrisch opvouwbare voetsteun, luxe zitting,

ruimtebesparende zitting, opklapbaar rail-einde beneden