Free Web Counter Minivator 2000
Minivator 2000


De Minivator 2000 is een traplift welke geschikt is voor trappen met een bocht.

 

De rails is door middel van staanders bevestigd op de treden van de trap. De rail wordt op maat gemaakt, zodat hij precies de vorm van uw trap volgt. Ons team van ontwerpers berekent de meest optimale vorm van de rail, waarmee de traplift het best functioneert en u ook de meeste loopruimte overhoudt. De rail kan aan beide zijden van de trap worden geplaatst. De Minivator 2000 biedt zelfs de strakste interne bocht die er op de markt is, hetgeen betekent dat de Minivator 2000 in veel gevallen past in gangen waar andere trapliften niet passen.

De Minivator 2000 is extra compact in ontwerp en wanneer de traplift niet in gebruik is, kan deze worden gevouwen zodat hij minimale ruimte inneemt bij de trap en in de hal. De Minivator 2000 is uitvoerbaar met een elektrisch aangedreven voetplaat, waardoor het opvouwen nog eenvoudiger wordt voor gebruikers die moeite hebben met bukken. U kunt hier kiezen voor een schakelaar onder de armleuning of automatische opvouwing van de voetsteun bij het opvouwen van de stoel.

Alle Minivator trapliften werken op een batterij (accu), zodat ze zullen blijven werken in het geval van een stroomstoring. De batterij wordt opgeladen vanuit de netvoeding. De rail van de Minivator 2000 wordt geleverd met twee oplaadpunten, (aan de boven- en onderkant van de rail). Dit betekent dat de traplift bij één van deze twee punten wordt geparkeerd, wanneer hij niet in gebruik is. Door te parkeren bij een oplaadpunt zal de traplift blijven werken in geval van een stroomstoring. In sommige gevallen kunnen meerdere oplaadpunten nodig zijn.

De Minivator 2000 is zeer eenvoudig in gebruik. De traplift wordt beveiligd door een sleutel. Zodra hij van het slot af is, kan via de bedieningsknop de traplift bestuurd worden. De bedieningsknop kan zowel op de linker- als op de rechterarmleuning worden geplaatst. Bij aankomst boven kan de stoel in de richting van de overloop gedraaid worden, zodat u veilig en met gemak van uw stoel kunt op- en afstappen.

De Minivator 2000 is standaard verkrijgbaar in twee soorten zittingen en een keur aan kleuren.

Optioneel:

elektrisch draaibare zitting, elektrisch opvouwbare voetsteun, verbrede armleuningen, sta-zitting, ruimtebesparende zitting, opklapbaar rail-einde beneden