Free Web Counter Minivator 1000 Plus
Minivator 1000 Plus  


De Minivator 1000 Plus is een traplift welke geschikt is voor trappen met bovenaan een

bocht van 90°.

De traplift gaat op het rechte gedeelte iets verder omhoog dan het rechte gedeelte van de trap, zodat hij op de juiste hoogte komt ten opzichte van de overloop. Middels een automatisch uitklapbaar platform wordt vervolgens de afstand overbrugt tot de overloop, zodat u met een paar stappen op de overloop staat.

De rail van de traplift is smal en wordt gemonteerd aan de treden. De rail ligt dicht bij de rand van de trap, zodat de trap vrij blijft voor andere gebruikers.

De Minivator 1000 is extra compact in ontwerp en wanneer de traplift niet in gebruik is, kan deze worden ingevouwen zodat hij minimale ruimte inneemt bij de trap en in de hal. De Minivator 1000 is uitvoerbaar met een elektrisch aangedreven voetplaat, waardoor het opvouwen nog eenvoudiger wordt voor gebruikers die moeite hebben met bukken.

Alle Minivator trapliften werken op een batterij (accu), zodat ze zullen blijven werken in het geval van een stroomstoring. De batterij wordt opgeladen vanuit de netvoeding. De rail van de Minivator 1000 wordt geleverd met twee oplaadpunten, (aan de boven- en onderkant van de rail). Dit betekent dat de traplift bij één van deze twee punten wordt geparkeerd, wanneer hij niet in gebruik is. Door te parkeren bij een oplaadpunt zal de traplift blijven werken in geval van een stroomstoring.

De Minivator 1000 is zeer eenvoudig in gebruik. De traplift wordt beveiligd door een sleutel. Zodra hij van het slot af is, kan via de bedieningsknop de traplift bestuurd worden. De bedieningsknop kan zowel op de linker- als op de rechterarmleuning worden geplaatst. Bij aankomst boven kan de stoel in de richting van de overloop gedraaid worden, zodat u veilig en met gemak van uw stoel kunt op- en afstappen.

De Minivator 1000 is standaard verkrijgbaar in twee soorten zittingen en een keur aan kleuren.

Optioneel:

elektrisch draaibare zitting, elektrisch opvouwbare voetsteun, verbrede armleuningen, sta-zitting, ruimtebesparende zitting, opklapbaar rail-einde beneden